Loading...

Σχόλια - ΜΜΕ

Διεθνής Παρουσία
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας Νίκος Τζανάκος, όπως και οι περισσότεροι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, στις εκλογές του Οκτωβρίου, δεν θα πάει αυτό το καλοκαίρι διακοπές ούτε για ένα Σαββατοκύριακο. Καθημερινά πραγματοποιεί επαφές με ψηφοφόρους, είτε μόνος του είτε συνοδεύοντας τον υποψήφιο δήμαρχο της Πάτρας Ανδρέα Φούρα, "σαρώνοντας" όλες τις γειτονιές της πόλης. Περί τα τέλη Αυγούστου πάντως θα κάνει αναγκαστικά ένα μικρό διάλειμμα, αφού θα πάρει, ως μέλος της Διεθνούς Επιτροπής των Παγκόσμιων Παιδικών Αγώνων, να μεταβεί στην Μπανγκόγκ, για να παραστεί στους Παγκόσμιους Αγώνες που θα γίνουν εκεί, καθώς και για να ψηφίσει (είναι ένας από τους 17 που έχει δικαίωμα ψήφου) την επόμενη πόλη που θα αναλάβει τους Αγώνες, για τους οποίους φάκελο έχει καταθέσει και η Αθήνα.

(Εφ. Σημερινή - 03/08/06)

 

Στο Διαδίκτυο
«Το πολιτικό νόημα των δημοτικών εκλογών του προσεχούς Οκτωβρίου, στην Πάτρα, αναδεικνύει ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό "Πάτρα Πρωτεύουσα Πόλη" του Α. Φούρα, Νίκος Τζανάκος,στην ηλεκτρονική σελίδα (www.tzanakosnikos.gr) η οποία είναι από χθές στο διαδίκτυο.Ο κ. Τζανάκος, στην πλούσια πράγματι ιστοσελίδα του, στην οποία εμφανίζει την πολυεπίπεδη δραστηριότητά του στα κοινά, που ξεπερνά και τα σύνορα της Πάτρας, αναφερόμενος στις δημοτικές εκλογές μιλά για τη σύγκρουση σε αυτές δύο πολιτικών. Από τη μία η κυβέρνητική πολιτική που θέλει την Τοπική Αυτοδιοίκηση υποχείριο των Υπουργείων και απο την άλλη η πολιτική της ουσιαστικής αποκέντρωσης εξουσιών και πόρων, την οποία, όπως υπογραμμίζει, ασπάζεται ο ίδιος και η παράταξη του Α. Φούρα.

(Εφ. Σημερινή - 28/07/2006)

 

Κατά Φλωράτου
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ν. Τζανάκος, απαντώντας χθες στα όσα υποστήριξε ο Ευ. Φλωράτος για την οικονομική κατάσταση, στην οποία παρέδωσε την 1-1-2003 το Δήμο στον κ. Καράβολα, είπε «Μπορώ να καταλάβω τον κ. Φλωράτο, γιατι εφευρίσκει δικά του λογιστικά στοιχεία για να εμφανίσει ότι δήθεν άφησε πλεονασματικό ταμείο κατά την αποχώρησή του. Αν παραδεχόταν την πραγματικότητα, τότε δεν θα έπρεπε να επαναδιεκδικεί το δήμο. Τα χρέη του κ. Φλωράτου, που αποτελούν αρνητικότατο ρεκόρ για τα τελευταία 170 χρόνια της ιστορίας του Δήμου, αν δε τα θυμάται ο ίδιος, τα θυμούνται οι Πατρινοί πολίτες, οι οποίοι εκλήθησαν για να ταυποστούν και να τα ξεπληρώσουν. Έχει αλλάξει μυαλά και νοοτροπία ο κ. Φλωράτος; Είναι φανερό πως δεν έχει αλλάξει και οτι στη σκέψη του υπάρχει πάντα η υποθήκευση του μέλλοντος της πόλης και των δημοτών της»

(Εφ. Σημερινή)

 

Στην Αθήνα
Ο Ν. Τζανάκος είναι απο χθές στην Αθήνα προσκεκλημένος του Δήμου Αθηναίων, ως μέλος της Διεθνούς Επιτροπής Παιδικών Αγώνων, στις εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος Αθηναίων με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, και στις οποίες συμμετέχει και η Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας, για την ανάληψη απο την Αθήνα των Παγκόσμιων Παιδικών Αγώνων. Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, μαζί με τους άλλους υψηλούς προσκεκλημένους, παρέμειναν χθες το μεσημέρι στο Διόνυσο, όπου τους είχε παραθέσει γεύμα ο Δήμος Αθηναίων, γιατί στο ξενοδοχείο όπου διαμένουν, άγνωστος είχε τηλεφωνήσει και είχε προειδοποιήσει για την τοποθέτηση βόμβας. Μετά τις έρευνες που πραγματοποίησε η αντιτρομοκρατική, απεδείχθη ότι επρόκειτο περί φάρσας. Ο Ν. Τζανάκος έλεγε χθες στη στήλη ότι η Αθήνα δίνει πολύ μεγάλη σημασία στη διοργάνωση και αυτό έχει καταπλήξει όλα τα μέλη της Επιτροπής.

(Εφ. Σημερινή)

 

«Θεωρείται ένας από τους δυναμικότερους συνεργάτες του πρώην Δημάρχου Ανδρέα Καράβολα. Έμπειρος συνδικαλιστής, χρόνια στο «κουρμπέτι», ο Νίκος Τζανάκος έχει καταφέρει να αναδειχθεί σε «εκπρόσωπο» της παράταξής του, έστω και αν ο ίδιος δεν αποδέχεται αυτόν τον ρόλο. Κάνει δριμύτατη κριτική στη δημοτική αρχή. Καταγγέλει, μιλά για άστοχες ενέργειες της, θεωρεί ότι έχουν γίνει δεκάδες λάθη...»

(Απόσπασμα Τοπικής Εφημερίδας - Πριν τις εκλογές του 2002)

 

Πράσινο Φως για τους Παγκόσμιους Παιδικούς Αγώνες τον Αύγουστο στην Πάτρα

(Η Γνώμη - 28/03/03)

 

"Εκτεθήκατε, κ. Φλωράτε"
Άκαιρη, άκυρη και ανυπόστατη κατά τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ν. Τζανάκο η πρόσκληση για την αυριανή συνεδρίαση του Σώματος - Δεν συμμετέχει η παράταξη Καράβολα

(Η Ημέρα- 06/05/03)

 

Νίκος Τζανάκος - "Το μοντέλο Δήμος - Επιχείρηση είναι απο τη φύση του καταδικασμένο σε αποτυχία"

(Αγγελιοφόρος - )

 

H Υπηρεσία "131" της Πάτρας, μία απο τις καλύτερες της Ευρώπης

(Αλλαγή - 19/07/02)

 

Σημαντικές επαφές Τζανάκου
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου βρέθηκε πρόσφατα στο Λουξεμβούργο, παίρνοντας μέρος στη συνεδρίαση της Παγκόσμιας Οργάνωσης Παιδικών Αγώνων.

(Η Ημέρα- 11/11/05)

 

Λογάριαζαν... χωρίς τον ξενοδόχο
Παρουσιάζοντας στοιχεία, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Νίκος Τζανάκος, ανέτρεψε τα επιχειρήματα της αντιπολίτευσης για κακή λειτουργία του Σώματος.

(Η Ημέρα- 22/11/05)

 

Διεθνής Διάκριση για τον αντιδήμαρχο Νίκο Τζανάκο

(Η Ημέρα - 02/07/03)

 

Με Τζανάκο ως "γέφυρα"
Με τους συντελεστές του προεκλογικού του προγράμματος εμφανίστηκε χθες ο υποψήφιος δήμαρχος του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Φούρας

(Πελοπόννησος - 09/05/06)

 

Φαντασμαγορική τελετή
Πραγματοποιήθηκε χθες η έναρξη των 37ων Διθνών Παιδικών Αγώνων

(Τα Γεγονότα - 29/08/03)

 

Η Πάτρα διεθνές σταυροδρόμι νεολαίας
Ξεκίνησαν με επιτυχία οι 37οι Διεθνείς Παιδικοί Αγώνες

(Ημερήσιος Κήρυξ Πατρών - 29/08/03)

 

Διεθνείς Παιδικοί Αγώνες - Η Πάτρα νικήτρια
Η Πάτρα δεν κατάφερε να κερδίσει μόνο το χρυσό στο μπάσκετ αλλά και το χρυσό για την διοργάνωση των 37ων διεθνών παιδικών αγώνων

(Εθνικός Κήρυξ - 01/09/03)

 

Μάχη Επιστολών μεταξύ Φλωράτου - Τζανάκου

(Ημερήσιος Κήρυξ Πατρών - 06/05/03)

 

Γνώριζαν τι ψήφιζαν
Τα πρακτικά της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, αποδεικνύουν οτι κανείς δεν εξαπατήθηκε.

(Τα Γεγονότα - 07/10/03)

 

Στο Δήμαρχο ο Αντιπρόεδρος των Διεθνών Παιδικών Αγώνων

(Πελοπόννησος - 14/09/05)

 
© Copyright 2013 - 2021 Nικόλαος Τζανάκος - Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Πατρέων